perjantai 13. helmikuuta 2015

Rotex 1690 "STUDENT EXPRESS 2015"

Piirin 1690, johon kuulun, Rotexit järjestivät meille kaikille piiriin kuuluville vaihto-oppilaille päivän Bordeauxissa. Tapahtuma oli vapaaehtoinen, mutta melkein kaikki piirin rotaryvaihtarit olivat tulleet Bordeauxiin ympäri piiriä. Oli todella kiva nähdä muita vaihtareita pitkän ajan jälkeen! Sekä uudet vaihtarit australiasta olivat tulleet. Heidät näin ensimmäistä kertaa.

Piiri 1690


Saavuttuani paikalle osan 1690 vaihareiden kanssa, odottelimme jonkin aikaa, että koko piirin rotaryvaihtarit, jotka nyt olivat tulossa, olisivat paikalla. Kaikkien ollessa paikalla Rotexit jako meidät ryhmiin, joiden kanssa lähdettiin kiertämään ympäri Bordeauxia suunnistaen ja ottaen mitä erikoisimpia valokuvia, erikoisilla ilmeillä. Meillä oli noin kolme tuntia aikaa mikä oli yllättävän vähän kuvien määrään jota meidän tuli ottaa, joten suunnilleen juostiin pääosin ympäri Bordeauxia ottaen samalla kuvia.














Piirin 1690 Rotexit.

Nyt alkoi se kauan odotettu kahden viikon talviloma. Ja huomenna aamulla olisi tarkoitus suunnistaa kohti Sveitsin Alppeja! Lumilautailu odottaa! :llä Katri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti